Like our fan page for more!

Make Money From Home
Need Help? Contact us via Facebook Page! ( click here )

Nabil Raja Lawak - New Videos

cerita komedi melayu - bujang terlajak (saiful apek,nabil raja lawak)

Channel: fishing channel & Total View: 13


Add Date: August 6, 2017, 10:25 pm & Duration: 01:25:44


Likes: 0 | Dislike: 0


cerita komedi melayu - bujang terlajak (saiful apek,nabil raja lawak)

anak kandung sebenar nabil ahmad raja lawakanak kandung sebenar nabil ahmad raja lawak
00:00:16July 23, 2017, 5:56 am
anak kandung sebenar nabil ahmad raja lawak

Channel: Tread Channel & Total View: 30


Add Date: July 23, 2017, 5:56 am & Duration: 00:00:16


Likes: 0 | Dislike: 0


anak kandung sebenar nabil ahmad raja lawak

Fattah Kena Usik dengan Nabil, Johan & Neelofa dan Buat Lawak Suri Hati Mr. Pilot di #AME2017

Channel: MeleTOP & Total View: 532410


Add Date: April 25, 2017, 1:25 am & Duration: 00:03:34


Likes: 1926 | Dislike: 157


Tags:

Astro Meletop, Parodi Meletop, Astro Ria, Astro Maya HD, Nabil Raja Lawak, Neelofa, Noor Neelofa, Nabil, Fesyen MeleTOP, Lokasi MeleTOP, lofattah, lofatah, neelofa dan fattah, #lofattah, #lofatah, #ame2017, ame2017, Suri Hati Mr. Pilot, Warda Ejaz, Wanita Terakhir, Pilot, Warda, Ejaz, Alvin Chong, Astro Gempak, kena sindir, sindir, viral, ejek, Toxic, usik DO NOT CLICK ON THIS LINK!

Kesian Fattah Amin tak habis-habis kena usik! Tu lah penangan drama "Suri Hati Mr. Pilot" memang buat Fattah dengan Lofa ni meleTOP! #lofattah #MeleTOP #AME2017

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

NABIL RAJA LAWAK CELEBRATE ANAK2..NABIL RAJA LAWAK CELEBRATE ANAK2..
00:01:01March 21, 2017, 4:56 am
NABIL RAJA LAWAK CELEBRATE ANAK2..

Channel: parampok durjana & Total View: 20


Add Date: March 21, 2017, 4:56 am & Duration: 00:01:01


Likes: 0 | Dislike: 0


NABIL RAJA LAWAK CELEBRATE ANAK2..

Shauki TV: Afdlin Shauki & Nabil Raja Lawak - Playmaker @Football Overload.

Channel: Shauki TV Official & Total View: 42


Add Date: February 16, 2017, 9:16 am & Duration: 00:08:26


Likes: 0 | Dislike: 0


no offense to all MU fan..hehe

Welcome To Afdlin Shauki Official YouTube Channel
Afdlin Shauki, Vision Works, Comedy Planet

Subscribe YouTube Channel Shauki TV
▶ http://www.shaukitv.com

Visit My Website
▶ http://www.comedyplanet.my
▶ http://www.visionworksinternational.my

Follow Us On Instagram
▶ https://www.instagram.com/afdlinshaukiofficial

Like Us On Facebook
▶ https://www.facebook.com/afdlinshauki
▶ https://www.facebook.com/comedyplanet.my

Like Us On Twitter
▶ https://twitter.com/afdlinshauki

SILA LIKE, COMMENT, SUBSCRIBE, & SHARE.

Shauki TV by Vision Works (M) Sdn. Bhd.

Nabil Raja Lawak!Nabil Raja Lawak!
00:01:55February 15, 2017, 3:21 am
Nabil Raja Lawak!

Channel: moviemalaya & Total View: 34


Add Date: February 15, 2017, 3:21 am & Duration: 00:01:55


Likes: 0 | Dislike: 0


Tags:

Nabil, Raja Lawak DO NOT CLICK ON THIS LINK!

Nabil Raja Lawak! Tabiat orang malaysia nabil kata...
Koleksi video menarik seluruh dunia. Jangan lupa subsribe channel kami

Hj Nabil Ahmad Maharaja Lawak Lambaian Kaabah Membuat Kita Pasti Menanggis

Channel: Isaiah Helfer & Total View: 19


Add Date: December 14, 2016, 8:59 am & Duration: 01:49:20


Likes: 1 | Dislike: 0


Tags:

MeleTOP, Instagram, Siakap Keli, Pak Yus, Amran Fans, Jambu, Yussry Bin Edoo DO NOT CLICK ON THIS LINK!

Tarikh; 19112015 Lokasi; Masjid Al-Islamiah Kampung Lindungan, Sunway [1]subscribe [langgan] channel youtube ADMIN, [2]LIKE setiap video yg diterbitkan.

Neelofa panggil Nabil Raja Lawak 'Baby'! Tercengang Nabil...

Channel: Mugiwara Jr & Total View: 1327


Add Date: November 18, 2016, 1:13 am & Duration: 00:00:11


Likes: 7 | Dislike: 0


Tags:

neelofa, neelofa seksi, neelofa tudung, neelofa cium, nabil raja lawak, meletop, astro, nabil haji, neelofa nampak lurah, neelofa pakai ketat, suri hati mr pilot DO NOT CLICK ON THIS LINK!

Neelofa panggil Nabil Raja Lawak 'Baby'! Tercengang Nabil...

Apa!!! Nabil Raja Lawak Jadi Pilot?Apa!!! Nabil Raja Lawak Jadi Pilot?
00:01:01November 9, 2016, 6:58 pm
Apa!!! Nabil Raja Lawak Jadi Pilot?

Channel: Harimau Merah & Total View: 21


Add Date: November 9, 2016, 6:58 pm & Duration: 00:01:01


Likes: 0 | Dislike: 0


Tags:

nabil, merah, mmwn, harimau, neelofa, surihatimr.pilot DO NOT CLICK ON THIS LINK!

Terbaru Nabil Ahmad jadi Pilot utk Neelofa
Subscribe My Channel utk video2 yang terkini

Lawak Johan, Zizan & Nabil di Ulangtahun Astro Ke-20Lawak Johan, Zizan & Nabil di Ulangtahun Astro Ke-20
00:17:58October 29, 2016, 5:29 am
Lawak Johan, Zizan & Nabil di Ulangtahun Astro Ke-20

Channel: Budiey Isma & Total View: 295956


Add Date: October 29, 2016, 5:29 am & Duration: 00:17:58


Likes: 859 | Dislike: 31


Tags:

Budiey, Sensasi, Selebriti, Malaysia, Blog, Video, Kuala, Lumpur, Hiburan, Konsert, Teater, Temubual, Eksklusif, Johan, Zizan, lawak zizan, lawak nabil DO NOT CLICK ON THIS LINK!

http://youtube.com/budiey27 - Click to Subscribe!
http://budiey.com - Visit My Blog!
http://facebook.com/BudieyDotCom - Become a Fan!
http://twitter.com/budiey - Follow Me!

Kompilasi LAWAK Paling Bess EDISI Gelak Sakan!!! Part 2

Channel: Zon Ketawa & Total View: 4017


Add Date: October 17, 2016, 6:00 am & Duration: 00:12:57


Likes: 22 | Dislike: 1


Tags:

ustaz azhar idrus, ustaz kazim elias, ustaz haslin baharin, ustaz don daniyal, ustaz khairi abdullah, uai, uke, udd, uka, ustaz bollywood, ceramah, agama, kemalangan, trailer, banjir, mati, ribut, taufan, puting beliung, mancing, runtuh, tanah runtuh, hujan, meteor, hujan batu, perang, najib, anwar, politik DO NOT CLICK ON THIS LINK!

Kompilasi LAWAK Paling Bess EDISI Gelak Sakan!!! Part 2
.
.
.
.
Pencarian Berkait :

Lawak Pegawai Keselamatan Airport Jepun
Maharaja Lawak Mega 2013 - Minggu 7 - Persembahan Sepahtu
Penjaga Gol Perempuan Yang Paling Lawak
Berkali2 Tengok Pun Tak Puas !! Lawak Gila
Maharaja Lawak Mega 2014 - Minggu 1 (Sepahtu)
Lawak Jepun 3
Zukieee - Kompilasi lawak terbaru zukieee - Syamel adalah jamal???
Zukieee 100 - Kompilasi lawak zukieee - awal sampai habis zukieee
Kompilasi Video Lawak Terbaik dari Zukieee [part 1]
Zukieee - bye2 April Hai2 May - kompilasi lawak terbaru dari zukieee
Zukieee - Kompilasi lawak zukieee terbaru - cemon cemon dont give up!!
#1 Zukieee - Video Lawak Terbaru 2016
Zukieee - tudia lawak zukieee - kompilasi zukieee
Kompilasi Lawak Zukiee Terbaru
Kompilasi Video Lawak Terbaik dari Zukieee [part 2]
Zukieee and Rezzadude - Kompilasi lawak beregu March 2016
Lawak beregu - Rezza vs zukieeeee Compilation
Zukieee - kompilasi lawak terbaru dari zukieee - tu bini ke beruk???
Zukieee - kompilasi lawak terbaru daripada zukieee - March 2016
lawak vines!! zukiee vs amirul
Zukieee lawak kahwin 15k
Zukieee - kompilasi lawak zukieee - tudia...

Video Lawak Dari Jepun Menyamar Jadi Buaya JepangVideo Lawak Dari Jepun Menyamar Jadi Buaya Jepang
00:11:10October 5, 2016, 9:30 am
Video Lawak Dari Jepun Menyamar Jadi Buaya Jepang

Channel: Zon Komedi & Total View: 10335


Add Date: October 5, 2016, 9:30 am & Duration: 00:11:10


Likes: 16 | Dislike: 0


Tags:

lawak, komedi, lucu, video, videolawak, videopalinglawak, lawakpecahperut, lawak2016 DO NOT CLICK ON THIS LINK!

Lawak Pegawai Keselamatan Airport Jepun
Maharaja Lawak Mega 2013 - Minggu 7 - Persembahan Sepahtu
Penjaga Gol Perempuan Yang Paling Lawak
Berkali2 Tengok Pun Tak Puas !! Lawak Gila
Maharaja Lawak Mega 2014 - Minggu 1 (Sepahtu)
Lawak Jepun 3
Zukieee - Kompilasi lawak terbaru zukieee - Syamel adalah jamal???
Zukieee 100 - Kompilasi lawak zukieee - awal sampai habis zukieee
Kompilasi Video Lawak Terbaik dari Zukieee [part 1]
Zukieee - bye2 April Hai2 May - kompilasi lawak terbaru dari zukieee
Zukieee - Kompilasi lawak zukieee terbaru - cemon cemon dont give up!!
#1 Zukieee - Video Lawak Terbaru 2016
Zukieee - tudia lawak zukieee - kompilasi zukieee
Kompilasi Lawak Zukiee Terbaru
Kompilasi Video Lawak Terbaik dari Zukieee [part 2]
Zukieee and Rezzadude - Kompilasi lawak beregu March 2016
Lawak beregu - Rezza vs zukieeeee Compilation
Zukieee - kompilasi lawak terbaru dari zukieee - tu bini ke beruk???
Zukieee - kompilasi lawak terbaru daripada zukieee - March 2016
lawak vines!! zukiee vs amirul
Zukieee lawak kahwin 15k
Zukieee - kompilasi lawak zukieee - tudia bekilat baq hang!!!
LAWAK CIA CIA CIA KOMPILASI PICKUP LINE TERBARU DAN LAMA! TERBAIK MALAYSIA
#1 Malay Vines...

nabil dulu dan kini gelagat lucu dalam raja lawak kenangan terindah

Channel: berita panas & Total View: 174


Add Date: September 30, 2016, 7:37 am & Duration: 00:01:19


Likes: 1 | Dislike: 0


Tags:

nabil, ahmad, isteri, suami, sah, halal, imam, muda, young, ade, old, family, keluarga, wanita, anak, hamil, pregnant, smile, senyum, soft, lembut, sopan, artis, lawa, adorable, cute, comel, handsome, kacak, pelakon, host, wartawan, singer, song, fun, stage, funny, raja, lawak, win, lost, loser DO NOT CLICK ON THIS LINK!

nabil dulu dan kini memori raja lawak dalam kenangan
please like share and subscribe my channel,tq guyss

Lawak magik lagi lawak daripada nabil raja lawakLawak magik lagi lawak daripada nabil raja lawak
00:05:57September 29, 2016, 11:05 pm
Lawak magik lagi lawak daripada nabil raja lawak

Channel: Hafizi Hayazin & Total View: 4


Add Date: September 29, 2016, 11:05 pm & Duration: 00:05:57


Likes: 0 | Dislike: 0


Orang dari US telah membuat persembahan bahan yang mengejutkan kepada penonton

Nabil Raja Lawak Sebelum & Selepas PopularNabil Raja Lawak Sebelum & Selepas Popular
00:02:54September 14, 2016, 8:45 am
Nabil Raja Lawak Sebelum & Selepas Popular

Channel: ILS TV & Total View: 76900


Add Date: September 14, 2016, 8:45 am & Duration: 00:02:54


Likes: 92 | Dislike: 17


Tags:

Nabil Raja Lawak Sebelum & Selepas Popular, Nabil Raja Lawak, nabil lawak ke der, nabil lawak DO NOT CLICK ON THIS LINK!

Nabil Raja Lawak Sebelum & Selepas Popular

Lawak Johan Jozan 2016 Terbaru.. Gelak HabisLawak Johan Jozan 2016 Terbaru.. Gelak Habis
00:03:24September 6, 2016, 9:26 am
Lawak Johan Jozan 2016 Terbaru.. Gelak Habis

Channel: satu sebab & Total View: 371482


Add Date: September 6, 2016, 9:26 am & Duration: 00:03:24


Likes: 529 | Dislike: 41


Tags:

YouTube Editor, lawak jepun, lawak jepun seksi, lawak jepun bodoh, lawak jepun tahan gelak, lawak jepun pecah perut, lawak jepun takut hantu, lawak jepun belajar bahasa inggris, lawak jepun 2013, lawak pecah perut, lawak bodoh, lawak ke der 2 full movie, lawak ke der 3, lawak ke der 3 full movie, lawak ke der 1, lawak ke der jozan, iklan lawak, iklan lucu, iklan fair and lovely 2013, iklan kondom, iklan lawak jepun DO NOT CLICK ON THIS LINK!

Lawak Johan Jozan 2016 Terbaru.. Gelak Habis

visit : http://blogsemak.blogspot.my/2017/06/br1m-2017-cara-semak-status-permohonan.html

visit : http://blogsemak.blogspot.my/2017/06/cara-semak-bil-elektrik-online.html

Viral Pilot AirAsia buat Lawak! Terbaik!

Lawak Jepun 3
gameshow jepun yang memang kelakar & lucah part 1
Lawak Pegawai Keselamatan Airport Jepun flv
Lawak dinosaur dalam pejabat di Jepun
lawak bodoh - budak jepun belajar kat perpustakaan
Lawak Jepun
Lawak Jepun 3
Lawak Jepun Belajar English
Lawak Nurse Jepun
Jangan gelak!!! tengok sapa tahan -D - YouTube.flv
PRANK Jamban Jepun - Ubatvitiligo.com
Lawak Jepun Kenakan Orang Sedang Tidur
Magic Kelakar - Lagi lawak dari Nabil Raja Lawak
Lawak Jepun main ping pong
Lawak Jepun - Tidur Dengan 15 Orang Perempuan.
Lawak Jepun - Takut Hantu !! hahahahaha!!
Lawak Jepun - Raja Lawak Jepun
Lawak Pecah Perut - Game Show Buka Baju
Lawak Lucah Gila!!!!!
Prank Awek Jepun Seksi Gila
Raba Raba Awek Jepun
ni la jepon
Lawak Mekanik Sexy
lawak seksi funny
Cara Nak Meniru Dalam Exam Menggunakan Teknologi Jepun
Lawak Pecah Perut Pantun Spontan
Lawak Pecah Perut, Silap...

Nabil - Malin KundangNabil - Malin Kundang
00:05:39August 19, 2016, 11:09 pm
Nabil - Malin Kundang

Channel: Mr Wan & Total View: 981864


Add Date: August 19, 2016, 11:09 pm & Duration: 00:05:39


Likes: 2898 | Dislike: 119


Tags:

Jawa Malaysia, Java, Video lucu, Malaysia Indonesia, Indonesia di Malaysia, Malin Kundang, Luna Maya, Orang Malaysia cakap Indonesia, Malingsia, Luna Maya dan Ariel DO NOT CLICK ON THIS LINK!

Nabil - Malin Kundang

Kawan johan nabil raja lawak megaKawan johan nabil raja lawak mega
00:03:18August 10, 2016, 8:05 pm
Kawan johan nabil raja lawak mega

Channel: johanpro orichimaru & Total View: 26


Add Date: August 10, 2016, 8:05 pm & Duration: 00:03:18


Likes: 0 | Dislike: 0


Kawan johan nabil raja lawak mega

Nabil Ahmad Maharaja Lawak MenyanyiNabil Ahmad Maharaja Lawak Menyanyi
00:01:04July 3, 2016, 7:52 pm
Nabil Ahmad Maharaja Lawak Menyanyi

Channel: Hunter Hunterr & Total View: 13917


Add Date: July 3, 2016, 7:52 pm & Duration: 00:01:04


Likes: 36 | Dislike: 2


Gegar veganza

Nabil Dan Angah Raja Lawak hibur Setiausaha di SACC

Channel: Kolin Zainal & Total View: 19


Add Date: June 3, 2016, 1:26 am & Duration: 00:03:54


Likes: 0 | Dislike: 0


Nabil Dan Angah Raja Lawak hibur Setiausaha di SACC

Tok & Li - lawak (Model)Tok & Li - lawak (Model)
00:21:37April 4, 2016, 10:25 pm
Tok & Li - lawak (Model)

Channel: taulahdia & Total View: 548


Add Date: April 4, 2016, 10:25 pm & Duration: 00:21:37


Likes: 4 | Dislike: 0


Tags:

Malay Drama, Malay Sitcom, Suria Channel, lawak, Raja Lawak, Nabil Raja Lawak, Singapore TV DO NOT CLICK ON THIS LINK!

Nabil Raja Lawak & Khairudin Samsudin

Wedding Angah Raja Lawak & Asyura #PelesitBikerzWedding Angah Raja Lawak & Asyura #PelesitBikerz
00:12:16February 21, 2016, 5:30 am
Wedding Angah Raja Lawak & Asyura #PelesitBikerz

Channel: Lyn Noor & Total View: 940515


Add Date: February 21, 2016, 5:30 am & Duration: 00:12:16


Likes: 2407 | Dislike: 246


Tags:

Pelesit crew DO NOT CLICK ON THIS LINK!

Wedding Angah Raja Lawak & Asyura #PelesitBikerz

Lawak Habis! Dubsmash KETUK-KETUK Ramadhan "Sindir Menyindir" - by Nizam Rahman

Channel: Zon Ketawa & Total View: 19921


Add Date: December 16, 2015, 12:11 pm & Duration: 00:00:50


Likes: 55 | Dislike: 6


Tags:

ustaz azhar idrus, ustaz kazim elias, ustaz haslin baharin, ustaz don daniyal, ustaz khairi abdullah, uai, uke, udd, uka, ustaz bollywood, ceramah, agama, kemalangan, trailer, banjir, mati, ribut, taufan, puting beliung, mancing, runtuh, tanah runtuh, hujan, meteor, hujan batu, perang, najib, anwar, politik DO NOT CLICK ON THIS LINK!

.
.
.
.
Pencarian Berkait :

budak sekolah pukul, melayu, budak sekolah, gaduh, perempuan gaduh, kakyong, kak yong, syasya solero, asyallie, budak mantap, budak baru nak up, mat rempit jatuh, jelir lidah, budak menggoda,, artis mantap, keek artis, keeks, full movie, movie, julia perez, dewi persik, goyang, gelek, geletek, budak gedik, gadis kantoi, kantoi dalam semak, kes curi, kes rompakan, terbaru, terkini, semasa, isu semasa, kedah, utara, perlis, pulau pinang, perak, kelantan, terengganu, pahang, johor, melaka, negeri sembilan, selangor, kuala lumpur, budak kl, pantai timur, kelate, buli, perempuan hot, gadis hot, nora danish, ayda jebat, zul ariffin, wawa zainal, nur ruhainies, fara mendoza, fathia ahmad, rita rudaini, neelofa, tasha shilla, nelydia senrose, uqasha senrose, elfira roy, lagu lirik, official lagu, elizabeth tan, knock knock, setia, lawak, lawak bodoh, lawak melampau, lawak gelak sakan, gelak, geletek, ustaz azhar idrus lawak habis, maharajalawak mega, video komedi, comedy, the best comedy, raja lawak, akademi lawak, tabung lawak, budak buat lawak, kucing paling lawak, ketawa sampai mati, movie lawak, video paling lawak, lawak paling terbaik, juara parodi, tribute pak yus, yus jambu, tauke jambu, nabil, funny, lawak paling sempoi,...

Tu Makan Dia "Akibat Kurang Ajar Dengan Anjing" lawak-lawak

Channel: Zon Ketawa & Total View: 32405


Add Date: December 15, 2015, 9:19 am & Duration: 00:00:27


Likes: 49 | Dislike: 6


Tags:

ustaz azhar idrus, ustaz kazim elias, ustaz haslin baharin, ustaz don daniyal, ustaz khairi abdullah, uai, uke, udd, uka, ustaz bollywood, ceramah, agama, kemalangan, trailer, banjir, mati, ribut, taufan, puting beliung, mancing, runtuh, tanah runtuh, hujan, meteor, hujan batu, perang, najib, anwar, politik DO NOT CLICK ON THIS LINK!

.
.
.
.
Pencarian Berkait :

budak sekolah pukul, melayu, budak sekolah, gaduh, perempuan gaduh, kakyong, kak yong, syasya solero, asyallie, budak mantap, budak baru nak up, mat rempit jatuh, jelir lidah, budak menggoda,, artis mantap, keek artis, keeks, full movie, movie, julia perez, dewi persik, goyang, gelek, geletek, budak gedik, gadis kantoi, kantoi dalam semak, kes curi, kes rompakan, terbaru, terkini, semasa, isu semasa, kedah, utara, perlis, pulau pinang, perak, kelantan, terengganu, pahang, johor, melaka, negeri sembilan, selangor, kuala lumpur, budak kl, pantai timur, kelate, buli, perempuan hot, gadis hot, nora danish, ayda jebat, zul ariffin, wawa zainal, nur ruhainies, fara mendoza, fathia ahmad, rita rudaini, neelofa, tasha shilla, nelydia senrose, uqasha senrose, elfira roy, lagu lirik, official lagu, elizabeth tan, knock knock, setia, lawak, lawak bodoh, lawak melampau, lawak gelak sakan, gelak, geletek, ustaz azhar idrus lawak habis, maharajalawak mega, video komedi, comedy, the best comedy, raja lawak, akademi lawak, tabung lawak, budak buat lawak, kucing paling lawak, ketawa sampai mati, movie lawak, video paling lawak, lawak paling terbaik, juara parodi, tribute pak yus, yus jambu, tauke jambu, nabil, funny, lawak paling sempoi,...

LAWAK HABIS!!! Kepala Tersangkut Dicelah Pagar - pecah perut aku gelak hahaha...

Channel: Zon Ketawa & Total View: 86197


Add Date: December 14, 2015, 9:16 am & Duration: 00:01:47


Likes: 372 | Dislike: 29


Tags:

ustaz azhar idrus, ustaz kazim elias, ustaz haslin baharin, ustaz don daniyal, ustaz khairi abdullah, uai, uke, udd, uka, ustaz bollywood, ceramah, agama, kemalangan, trailer, banjir, mati, ribut, taufan, puting beliung, mancing, runtuh, tanah runtuh, hujan, meteor, hujan batu, perang, najib, anwar, politik DO NOT CLICK ON THIS LINK!

.
.
.
.
Pencarian Berkait :

budak sekolah pukul, melayu, budak sekolah, gaduh, perempuan gaduh, kakyong, kak yong, syasya solero, asyallie, budak mantap, budak baru nak up, mat rempit jatuh, jelir lidah, budak menggoda,, artis mantap, keek artis, keeks, full movie, movie, julia perez, dewi persik, goyang, gelek, geletek, budak gedik, gadis kantoi, kantoi dalam semak, kes curi, kes rompakan, terbaru, terkini, semasa, isu semasa, kedah, utara, perlis, pulau pinang, perak, kelantan, terengganu, pahang, johor, melaka, negeri sembilan, selangor, kuala lumpur, budak kl, pantai timur, kelate, buli, perempuan hot, gadis hot, nora danish, ayda jebat, zul ariffin, wawa zainal, nur ruhainies, fara mendoza, fathia ahmad, rita rudaini, neelofa, tasha shilla, nelydia senrose, uqasha senrose, elfira roy, lagu lirik, official lagu, elizabeth tan, knock knock, setia, lawak, lawak bodoh, lawak melampau, lawak gelak sakan, gelak, geletek, ustaz azhar idrus lawak habis, maharajalawak mega, video komedi, comedy, the best comedy, raja lawak, akademi lawak, tabung lawak, budak buat lawak, kucing paling lawak, ketawa sampai mati, movie lawak, video paling lawak, lawak paling terbaik, juara parodi, tribute pak yus, yus jambu, tauke jambu, nabil, funny, lawak paling sempoi,...

LAWAK HABIS! Terlampau Takut Sampai Terbaca Doa MakanLAWAK HABIS! Terlampau Takut Sampai Terbaca Doa Makan
00:03:19December 14, 2015, 9:16 am
LAWAK HABIS! Terlampau Takut Sampai Terbaca Doa Makan

Channel: Zon Ketawa & Total View: 739167


Add Date: December 14, 2015, 9:16 am & Duration: 00:03:19


Likes: 2646 | Dislike: 266


Tags:

ustaz azhar idrus, ustaz kazim elias, ustaz haslin baharin, ustaz don daniyal, ustaz khairi abdullah, uai, uke, udd, uka, ustaz bollywood, ceramah, agama, kemalangan, trailer, banjir, mati, ribut, taufan, puting beliung, mancing, runtuh, tanah runtuh, hujan, meteor, hujan batu, perang, najib, anwar, politik DO NOT CLICK ON THIS LINK!

.
.
.
.
Pencarian Berkait :

budak sekolah pukul, melayu, budak sekolah, gaduh, perempuan gaduh, kakyong, kak yong, syasya solero, asyallie, budak mantap, budak baru nak up, mat rempit jatuh, jelir lidah, budak menggoda,, artis mantap, keek artis, keeks, full movie, movie, julia perez, dewi persik, goyang, gelek, geletek, budak gedik, gadis kantoi, kantoi dalam semak, kes curi, kes rompakan, terbaru, terkini, semasa, isu semasa, kedah, utara, perlis, pulau pinang, perak, kelantan, terengganu, pahang, johor, melaka, negeri sembilan, selangor, kuala lumpur, budak kl, pantai timur, kelate, buli, perempuan hot, gadis hot, nora danish, ayda jebat, zul ariffin, wawa zainal, nur ruhainies, fara mendoza, fathia ahmad, rita rudaini, neelofa, tasha shilla, nelydia senrose, uqasha senrose, elfira roy, lagu lirik, official lagu, elizabeth tan, knock knock, setia, lawak, lawak bodoh, lawak melampau, lawak gelak sakan, gelak, geletek, ustaz azhar idrus lawak habis, maharajalawak mega, video komedi, comedy, the best comedy, raja lawak, akademi lawak, tabung lawak, budak buat lawak, kucing paling lawak, ketawa sampai mati, movie lawak, video paling lawak, lawak paling terbaik, juara parodi, tribute pak yus, yus jambu, tauke jambu, nabil, funny, lawak paling sempoi,...

Prank Kawan Paling Terbaik di Dunia! Lawak Habis!Prank Kawan Paling Terbaik di Dunia! Lawak Habis!
00:02:08December 13, 2015, 10:10 am
Prank Kawan Paling Terbaik di Dunia! Lawak Habis!

Channel: Zon Ketawa & Total View: 22727


Add Date: December 13, 2015, 10:10 am & Duration: 00:02:08


Likes: 80 | Dislike: 1


Tags:

ustaz azhar idrus, ustaz kazim elias, ustaz haslin baharin, ustaz don daniyal, ustaz khairi abdullah, uai, uke, udd, uka, ustaz bollywood, ceramah, agama, kemalangan, trailer, banjir, mati, ribut, taufan, puting beliung, mancing, runtuh, tanah runtuh, hujan, meteor, hujan batu, perang, najib, anwar, politik DO NOT CLICK ON THIS LINK!

.
.
.
.
Pencarian Berkait :

budak sekolah pukul, melayu, budak sekolah, gaduh, perempuan gaduh, kakyong, kak yong, syasya solero, asyallie, budak mantap, budak baru nak up, mat rempit jatuh, jelir lidah, budak menggoda,, artis mantap, keek artis, keeks, full movie, movie, julia perez, dewi persik, goyang, gelek, geletek, budak gedik, gadis kantoi, kantoi dalam semak, kes curi, kes rompakan, terbaru, terkini, semasa, isu semasa, kedah, utara, perlis, pulau pinang, perak, kelantan, terengganu, pahang, johor, melaka, negeri sembilan, selangor, kuala lumpur, budak kl, pantai timur, kelate, buli, perempuan hot, gadis hot, nora danish, ayda jebat, zul ariffin, wawa zainal, nur ruhainies, fara mendoza, fathia ahmad, rita rudaini, neelofa, tasha shilla, nelydia senrose, uqasha senrose, elfira roy, lagu lirik, official lagu, elizabeth tan, knock knock, setia, lawak, lawak bodoh, lawak melampau, lawak gelak sakan, gelak, geletek, ustaz azhar idrus lawak habis, maharajalawak mega, video komedi, comedy, the best comedy, raja lawak, akademi lawak, tabung lawak, budak buat lawak, kucing paling lawak, ketawa sampai mati, movie lawak, video paling lawak, lawak paling terbaik, juara parodi, tribute pak yus, yus jambu, tauke jambu, nabil, funny, lawak paling sempoi,...

Make Money From Home
Need Help? Contact us via Facebook Page! ( click here )

About us:

We want to help people to learn how to make fast money from home! Do you get tired of working for someone else every day and each day? If the answer is yes then welcome to our network! On Speed Wealthy we have teamed up with top marketing people on the world and the team still growing daily, we focus on helping people to start to generate their own business online! Start work for your self! We will try to find the best deals for our visitors and supporters! Visit us daily for more information and new ways of making more money online!